Elke vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00

Retourbeleid

Retourbeleid voor particuliere klanten 

Past een bestelling toch niet zo goed in uw interieur als gedacht? Geen probleem, een internetbestelling (koop op afstand) mag tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst in het Pakhuis teruggestort. Eventuele verzend- of bezorgkosten krijgt u ook retour. Natuurlijk moet het product in dezelfde staat verkeren als dat het bezorgd werd en ook moet het artikel dermate zijn ingepakt dat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport.  

Wanneer een bestelling opgehaald moet worden gelden daarvoor dezelfde termijnen als voor het leveren, namelijk twee tot drie weken. De kosten voor het mee terug nemen of ophalen van een retourzending zijn altijd voor de klant. Voor een retour binnen Nederland zijn de kosten 75,- en voor een retour uit België 150,- Zelf een item retour brengen kan natuurlijk ook tijdens de reguliere openingstijden of op afspraak. Zie onze voorwaarden voor meer informatie. 

Retourbeleid voor zakelijke klanten 

Online bestellingen mogen tot maximaal twee dagen na de order kosteloos geannuleerd worden, tenzij anders afgesproken. Daarna wordt de bestelling definitief geacht en is annulering niet meer mogelijk.