Elke vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00

Industriele Fotoshoot

Foto’s in het Pakhuis  

Ben je op zoek naar een bijzondere fotolocatie in Noord-Nederland? Dat kan bij Pakhuis Noord in de voormalige aardappelmeelfabriek ‘Excelsoir’ in Veenoord, Drenthe. Strategisch gelegen aan de Verlengde Hoogeveensche Vaart staat het schitterende gebouw uit 1909 dat nog steeds veel originele elementen bevat. Sinds 2017 is in het meest noordelijke deel van het complex Pakhuis Noord gevestigd. De fantastische grote fabriekshal heeft een prachtige industriele uitstraling en is daarom ook zeer geschikt als achtergrond voor bijzondere fotoreportages.  

Een van de vertrekken op de eerste verdieping is geschikt gemaakt voor fotografie en beschikt over grote raampartijen voor goed licht en veel ruimte met verschillende achtergronden. Buiten is de voorgevel van het pand ook een goede plek om tegen een industriele achtergrond te fotograferen of te filmen. Verder zijn er ook plannen om de kelder klaar te maken voor reportages zodat er nog meer afwisseling mogelijk is.  

Sinds 2017 is het Pakhuis al gebruikt voor verschillende soorten events, zoals voor heel veel trouwfoto’s, productreclame’s voor kleding en huishoudelijke artikelen en zelfs voor muziekvideo’s en films. 

Wat kost het? 

Trouwfoto’s en andere particuliere fotoshoots 

Een standaard fotosessie van een uur kost 75,- incl. BTW. Elk uur extra kost 50,-  

Zakelijke reportages 

Voor foto- of filmshoots voor zakelijke doeleinden vragen we een zakelijk tarief. Informeer hier voor de kosten.  

Wat kan ik verwachten? 

Je krijgt toegang tot alle ruimtes in Pakhuis Noord, inclusief de winkel, om foto’s en video’s te maken. Op vrijdag en zaterdag kunnen er ook andere gasten aanwezig zijn. Een deel van de eerste verdieping is gereserveerd voor uw reportage waar anderen geen toegang toe hebben. Er is geen lift aanwezig. Een kopje koffie of thee is natuurlijk ook inbegrepen.  

Wanneer kan ik langskomen? 

Pakhuis Noord is geopend voor shoots in overleg, van dinsdag t/m zaterdag.  

Boeken 

Neem contact op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren met 0617171179.